Lille Dorp 21
3910 Sint-Huibrechts-Lille (Pelt)
TEL: 011 66 51 35011 66 51 35

Maak kennis met de professionele advocaten

Advocatenkantoor  Pellens - Advocaten

Omdat zij het contact met hun klanten bijzonder hoog in het vaandel dragen, wordt er op deze pagina graag even de tijd genomen om u voor te stellen aan beide advocaten uit Sint-Huibrechts-Lille (Pelt) die Advocatenkantoor Pellens versterken. Beide raadslieden zijn echte referenties op vlak van de klassieke rechtspraak. Zij hebben in het verleden al meermaals hun strepen verdiend.

Adriaan Pellens

Dankzij zijn jarenlange ervaring staat het beroepsnut van een advocaat als Adriaan Pellens in de sterren geschreven. Er bestaat geen zaak of Adriaan Pellens heeft hem al verdedigd. Die schat aan ervaringen maakt zijn diensten dan ook extra waardevol en nuttig.

Marijke Merveillie

Ook Marijke Merveillie is geen kleine naam in de advocatuur. Met heel wat ervaring in specifieke domeinen van familierecht en jeugdrecht tot collectieve schuldenregeling is zij de persoon bij uitstek om uw belangen voor de rechtbank met veel vuur en passie te behartigen. Samen met haar confrater, meester Pellens, biedt zij een enorme meerwaarde aan dit uitstekende advocatenkantoor in Sint-Huibrechts-Lille (Pelt).

Indien u deze twee ervaren advocaten wil bereiken of een afspraak wenst te maken, kan dit via de contactpagina.