Lille Dorp 21
3910 Sint-Huibrechts-Lille (Pelt)
TEL: 011 66 51 35011 66 51 35

Het ereloon van de advocaat

Advocatenkantoor  Pellens - Ereloon

Het kantoor in Sint-Huibrechts-Lille (Pelt) en het ereloon van hun advocaat, zijn in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar zoals altijd zijn de erelonen van een advocaat voer voor de wildste geruchten. De meesten hiervan ontkrachten we hier graag.

Open communicatie

Goede afspraken maken goede vrienden. Voor u is het ereloon van een advocaat uitermate belangrijk: vraag bij een eerste consultatie aan uw raadsman welke kosten verbonden zijn aan een consultatie, of hoe het ereloon berekend wordt voor het behandelen van uw zaak. Een open communicatie met uw advocaat voorkomt misverstanden.

Voor iedereen betaalbaar

Zij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Bij Advocatenkantoor Pellens in Sint-Huibrechts-Lille (Pelt) zijn ze ervan overtuigd dat een degelijke rechtsverdediging voor iedereen betaalbaar moet en kan zijn. Het consulteren van ervaren advocaten moet een mogelijkheid zijn voor eenieder die hier nood aan heeft.

Aarzel dus niet om contact op te nemen voor bijkomende inlichtingen over het ereloon van de advocaat of het maken van een afspraak. Indien u juridische vragen hebt, kan u contact opnemen via het contactformulier.